Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spanyol divat, a kishercegnői elegancia

Spanyol divat, a kishercegnői elegancia

A hírességek és királyi családok gyermekei világszerte meghatározzák a gyermekek divat trendeit.

Például az Egyesült Királyságban a gyermek divatpiac középpontjában a spanyol ruházat áll. A spanyol ruhák egyre népszerűbbé válnak a világ minden táján a klasszikus elegancia és a finom egyedi kivitelezés miatt. A kislány divat fő influencere, Charlotte hercegnőnek, a klasszikus, alulértékelt designer márkákat választják - olyan ruházat, amely megfelelő a mindennapi viselethez, de különleges alkalmakra is tökéletes, miközben az idő próbáját állja és a kifinomultságot tükrözi.

A lány ruha kollekciókra jellemző a gyönyörű szatén és taft masnik, a finom csipke applikációk, és a rengeteg kötöttáru. 

A spanyol divat világa fantasztikusan dinamikus és a gyermekdivat márkák, amelyek többségé több generációs családi vállalkozás, fáradhatatlanul évi 2 új kollekcióval kápráztassák a világot. 

Természetesen érdemes megemlíteni a hosszú múltra visszatekintő hagyományorzó cipő készítést is, amely fontos része a spanyol gyermek divatnak. Fantasztikusan nagy választékban ajánl magas minőségű és gyönyörű stílusú lábbeliket.      

Keresés